Wie wil dat nou niet? Een vriend met mooie woorden? Een vriend die poëzie hardop deelt? In voordrachten van dichters? Jong en oud, beginnend en al ver gevorderd? In alle kernen van de gemeente Stichtse Vecht? Word vriend van Stichting Poezie aan de Vecht.

Stichting Poezie aan de Vecht zet zich in voor het verspreiden van poëzie. Organiseert onder andere de jaarlijkse bijeenkomst in Stichtse Vecht ter ere van de nationale gedichtenavond. Daarbij laten we van ons horen waar poëzie en gedichten maar gewenst zijn. Op scholen, tijdens festivallen, in de nacht van de nacht. Wil je ons werk en missie steunen? Word dan vriend van Poëzie aan de Vecht!

Hoe word je vriend?

Je kunt vriend worden door je naam en adres naar poezieaandevecht@gmail.com te mailen. Maak daarnaast minimaal 15 euro over op bankrekeningnummer NL24RABO0147959446 ovv vriend van de poëzie Stichtse Vecht. Je krijgt de bloemlezing dan thuisgestuurd. Je kunt ook de qr-code gebruiken om vriend te worden om het bedrag te doneren.

Wat krijg je als vriend?

Voor minimaal 15 euro (je kunt altijd meer doneren!) krijg je liefde, aandacht en bijzondere attenties van ons: de eerste bloemlezing 2013-2021, een prachtplek bij de gedichtenavond met gratis consumptie en geheel onregelmatig maar wel minstens vier keer per jaar een gedicht per mail. Wij zetten ons in voor vrienden!