Stichting Poëzie aan de Vecht is op zoek naar bestuursleden. Zogenoemde dichtende doeners of doenende dichters. Dat mag ook. Mensen die het inspirerend vinden om het poëzieplatform van Stichtse Vecht te verbreden en te versterken. We zijn nu met drie bestuursleden en dat vinden we te weinig. Meer menskracht betekent dat we meer kunnen bedenken en meer kunnen doen. Dus sluit je aan.

We richten ons nu op het jaarlijkse evenement in januari, maar we willen graag op meerdere momenten in het jaar poezie laten klinken. Op scholen, bij festivals of via ludieke acties op sociale media. Om maar wat te noemen. Heb je zin en tijd om mee te doen? Ben jij iemand met hart voor poëzie? Dicht je zelf en wil je daar wel eens iets meedoen (behalve schrijven)? Overweeg dan een positie in ons bestuur. En help mee de liefde voor de poezie en de daadwerkelijke woorden te verspreiden.

Koers houden

Het bestuur van de stichting is allerminst een overlegorgaan. Het bestuur heeft een doenende en dienende rol. We organiseren, inspireren, motiveren, informeren, communiceren. Je kent het wel. We overleggen -online- een paar keer per jaar zodat we koers houden. Besturen kost ons nu ongeveer een vier uur per maand. Wij, Annette Akkerman, Annet Schoevaars en Annet Koops willen graag twee mensen -in het bestuur- erbij. Wel ideeën maar geen bestuursrol, dat kan ook. Meld je. En je hoeft geen Annette te heten. Het mag ook Leonie, Henk of Pascal zijn (;-)).

Gewoon vrijwilliger

Mail of bel: poezieaandevecht@gmail.com of 06-55153071 (Annet Koops) Ook als je ‘gewoon’ vrijwillig wilt helpen en je op die manier wilt verbinden aan de stichting. Dat kan ook altijd!

Photo by Trust “Tru” Katsande on Unsplash